Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408561

Promoción 731408561 Información oficial sobre el partido 731408561 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

ALIPARK-BARDIN Alineación oficial del equipo 'ALIPARK-BARDIN' en el partido 3 - 1 Rayo Lavapies Alineación oficial del equipo 'Rayo Lavapies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ALIPARK-BARDIN Alineación oficial del equipo 'ALIPARK-BARDIN' en el partido 5 - 0 Rayo Lavapies Alineación oficial del equipo 'Rayo Lavapies' en el partido
Tiene mala suerte 5.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALIPARK-BARDIN

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va premiar ALIPARK-BARDIN amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Ricardo Enersto Ciancio va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): ALIPARK-BARDIN s'avançava al marcador al minut 70, després d'un rebot que va caçar en Brice Londers per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ALIPARK-BARDIN van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Brice Londers va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Ricardo Enersto Ciancio una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 10, però una magnífica aturada de Manuel Fankhänel va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): ALIPARK-BARDIN va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jofre Betancor en un 1 contra 1 amb el porter Manuel Fankhänel, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Merlijn Voogd del ALIPARK-BARDIN ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): ALIPARK-BARDIN per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 47, quan Carlos Filipe Sousa va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Ricardo Enersto Ciancio va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jofre Betancor no va ser aprofitada per en Wulfram Allgäuer que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abel Vallino de ALIPARK-BARDIN va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Abel Vallino se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Rayo Lavapies

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Cyryl Szczakowiak que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 35, quan en Gheorghe Boagiu va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 208 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Atse van der Zon de Lavapies va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Dimitar Yakimov es va posar al mig i ho va espatllar tot.