Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408553

Promoción 731408553 Información oficial sobre el partido 731408553 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Español Frankfurt Alineación oficial del equipo 'Español Frankfurt' en el partido 3 - 2 Inter Club TorraKollonS Alineación oficial del equipo 'Inter Club TorraKollonS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Español Frankfurt Alineación oficial del equipo 'Español Frankfurt' en el partido 2 - 4 Inter Club TorraKollonS Alineación oficial del equipo 'Inter Club TorraKollonS' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,2 % 3,6 % 78,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Español Frankfurt

Goles Goles

  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): En Refael Charon va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): El jugador Juan Manuel Castro-Girona de Frankfurt, després de 65 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): Passats 81 minuts, Refael Charon, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Frankfurt es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Michel Damkjær! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Inter Club TorraKollonS

Goles Goles

  • 162 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 49 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Max 'Pichi' Power de Inter TKS marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 164 Minuto 77 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 77 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Inter TKS. Max 'Pichi' Power el va llançar amb força i precisió. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 23, quan en Rubén Balbás va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Max 'Pichi' Power va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Inter TKS va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 78, quan Max 'Pichi' Power va quedar-se sol davant el porter Petr Rakhimov, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Max 'Pichi' Power es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.