Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408539

Promoción 731408539 Información oficial sobre el partido 731408539 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

El Gorrion Alineación oficial del equipo 'El Gorrion' en el partido 2 - 4 Kaos UD Alineación oficial del equipo 'Kaos UD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
El Gorrion Alineación oficial del equipo 'El Gorrion' en el partido 0 - 6 Kaos UD Alineación oficial del equipo 'Kaos UD' en el partido
Tiene suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Gorrion

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Aftab Omar de Gorrion aconseguir un gol al minut 32 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 124 Minuto 37 (Gol de penalti): Corria el minut 37, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Gorrion s'avançava en el marcador després que en Alejandro Olmo Cañas xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 54 (Ocasión de falta): Al minut 54, Alejandro Olmo Cañas gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfredo Pérez de Gorrion va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 67 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Juan Veguri s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Alfredo Pérez de Gorrion es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 77.

Kaos UD

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 34, quan David Cabilla va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 90 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Carlos Colillas que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 116 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Nereo Cabanelas quedar desmarcat i marcar per a Kaos al minut 116. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 181 Minuto 117 (Gol por el centro): Al minut 117, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Nereo Cabanelas va augmentar l'avantatge de Kaos a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, David Cabilla quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Kaos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Carlos Colillas, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Nereo Cabanelas va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El Kaos creava perill des de la dreta al minut 78, però en Bishnu Tatma, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Kevin Elsgaard desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 273 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): Kaos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Bishnu Tatma va desviar el xut final de Isidro Moncada després d'una sèrie de rebots i molta confusió.