Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408505

Promoción 731408505 Información oficial sobre el partido 731408505 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

San Houston Alineación oficial del equipo 'San Houston' en el partido 5 - 0 _imation_team Alineación oficial del equipo '_imation_team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
San Houston Alineación oficial del equipo 'San Houston' en el partido 7 - 0 _imation_team Alineación oficial del equipo '_imation_team' en el partido
Tiene mala suerte 7.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Houston

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Passats 25 minuts, Ji-Duk Kim, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Houston es posava per davant!
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Houston pel centre va donar un gran resultat: el gol de Dominique Scheider va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Norbert Łokieć va incrementar l'avantatge de Houston amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Houston va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Juari Peres Pedroso va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Houston va aconseguir el 5 - 0 quan Ülo Lehto va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alfonso Pérez al minut 30 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Raido Pärn va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): 罗 (Luo) 全德 (Quande) una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Alfonso Pérez va mantenir l'equip visitant dins del partit.

_imation_team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de _imation_team va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Arthur Altenberger va sortir per sobre el travesser.
  • 239 Minuto 62 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Benny Gornitzky va servir per deixar enrere el gegant Adel Al Fadhalah al minut 62, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.