Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408372

Promoción 731408372 Información oficial sobre el partido 731408372 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

gamo Alineación oficial del equipo 'gamo' en el partido 7 - 1 PARC EUROPA Alineación oficial del equipo 'PARC EUROPA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
gamo Alineación oficial del equipo 'gamo' en el partido 7 - 0 PARC EUROPA Alineación oficial del equipo 'PARC EUROPA' en el partido
Tiene un resultado normal 7.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gamo

Goles Goles

  • 135 Minuto 8 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Tomás Castellmolto va demostrar la seva experiència quan al minut 8 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 0. És un murri!
  • 132 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de gamo a 2 - 0. Martin Kutter va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de gamo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Marcel Mjartan va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 36 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Yoann Bellet va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 36 el resultat passava a ser de 4 - 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): gamo va augmentar la diferència quan Tomás Castellmolto no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): gamo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en José Gregorio Zuleta va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Marcel Mjartan es va introduir dins la defensa central al minut 52, i va aconseguir el 7 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 5 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Yoann Bellet va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Olegario Quiroz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 67 quan Olegario Quiroz de gamo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juho Yli-Karjanmaa de gamo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

PARC EUROPA

Goles Goles

  • 137 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 70 una excel·lent centrada de Sergio Rivero Sanchez va arribar a Abílio Matozinhos, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 7 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): EUROPA van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 68, però Darren Senivassen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Penna Leppäkoski de EUROPA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.