Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408312

Promoción 731408312 Información oficial sobre el partido 731408312 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Nachos team Alineación oficial del equipo 'Nachos team' en el partido 6 - 0 arza al cali Alineación oficial del equipo 'arza al cali' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Nachos team Alineación oficial del equipo 'Nachos team' en el partido 9 - 0 arza al cali Alineación oficial del equipo 'arza al cali' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nachos team

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Diedrich Hayoit va donar a Nachos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Nachos va augmentar la diferència quan Eddo Spicci no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 135 Minuto 33 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Lalaina Rasoanirina de Nachos va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 3 - 0.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, Nachos va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Joan Bonvallet, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Joan Bonvallet de Nachos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan Nachos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Lalaina Rasoanirina des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 13 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Joan Bonvallet? Un error clamorós seu va donar a Eufrasio Moro una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El Nachos ho intentava per la dreta per mitjà de Lalaina Rasoanirina, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

arza al cali

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 23 (Ocasión evento especial rápido + pase): Romano Rebón va marxar per velocitat al minut 23 i va fer una passada de la mort a Eufrasio Moro, però aquest va fallar.
  • 250 Minuto 82 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de arza van pujar a rematar. Però en Felipe Álvarez de Miranda la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.