Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408284

Promoción 731408284 Información oficial sobre el partido 731408284 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Heteropatriarcado Opresor FC Alineación oficial del equipo 'Heteropatriarcado Opresor FC' en el partido 6 - 0 Jumbert Alineación oficial del equipo 'Jumbert ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Heteropatriarcado Opresor FC Alineación oficial del equipo 'Heteropatriarcado Opresor FC' en el partido 2 - 0 Jumbert Alineación oficial del equipo 'Jumbert ' en el partido
Tiene mucha potra 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Heteropatriarcado Opresor FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Andre Bender, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Heteropatriarcado se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 8.
  • 132 Minuto 9 (Gol por la izquierda): En Andre Bender de Heteropatriarcado va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 134 Minuto 32 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Heteropatriarcado al minut 32, que va llançar ajustat al pal en Víctor Rodríguez. 3 - 0 pels locals.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Heteropatriarcado va augmentar la diferència quan Lucian Semenescu no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 108 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible (general)): José Olmos de Heteropatriarcado va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Shahidul Talukder que va completar la jugada que feia pujar el 5 - 0 al marcador.
  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Jorge Manrique Coto no va poder aturar Ivan Prach de Heteropatriarcado, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 89 el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Víctor Rodríguez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Andre Bender una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 19, però una magnífica aturada de Juan Carlos Pastor va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ivan Prach. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Jumbert