Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408259

Promoción 731408259 Información oficial sobre el partido 731408259 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

FC Gentlerun Alineación oficial del equipo 'FC Gentlerun' en el partido 5 - 1 F.C. CORDOBA Alineación oficial del equipo 'F.C. CORDOBA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Gentlerun Alineación oficial del equipo 'FC Gentlerun' en el partido 1 - 1 F.C. CORDOBA Alineación oficial del equipo 'F.C. CORDOBA' en el partido
Tiene mucha potra 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,8 % 21,8 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Gentlerun

Goles Goles

  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): Gentlerun va posar-se per davant 1 - 0 al minut 17, quan Vicente Avellaneda va llançar una pena màxima perfectament.
  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): David Polbach va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Gentlerun, al minut 30. El marcador va canviar a 2 - 0.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Gentlerun va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Anen Orterube va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 141 Minuto 61 (Gol de contra por el centro): Gentlerun va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 61, quan Shimon Ben-Zeev, sol dins l'àrea, va aconseguir el 4 - 0.
  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): Al minut 74 en Vicente Avellaneda va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 5 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gentlerun va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gün Kurt, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

F.C. CORDOBA

Goles Goles

  • 150 Minuto 68 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 68 a 4 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Basilio Naranjo, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 2 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Josep Enric Solà-Sagalés va ser clau en la jugada d'atac de CORDOBA al minut 2, quan ell mateix va fer una passada brutal a Sisebuto Frechel, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 215 Minuto 48 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Josep Enric Solà-Sagalés quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Galian es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.