Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408192

Promoción 731408192 Información oficial sobre el partido 731408192 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

El Resurgir F.C Alineación oficial del equipo 'El Resurgir F.C' en el partido 3 - 0 Vista hermosa Alineación oficial del equipo 'Vista hermosa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
El Resurgir F.C Alineación oficial del equipo 'El Resurgir F.C' en el partido 7 - 0 Vista hermosa Alineación oficial del equipo 'Vista hermosa' en el partido
Es un cenizo 7.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Resurgir F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Resurgir, atacant per l'esquerra al minut 27, va aprofitar el magnífic llançament de Buenaventura Velardo per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Resurgir va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Firas Zahr progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Resurgir a 3 - 0. Sergio Campra va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Resurgir va estar a punt de posar-se per davant al minut 9 però Firas Zahr va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Eloi Hilari va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sergio Campra va estar a punt de sentenciar el partit al minut 28, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Eloi Hilari. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Buenaventura Velardo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Giuseppe Calabro gairebé va marcar per a Resurgir des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Buenaventura Velardo de Resurgir es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergio Campra de Resurgir es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giuseppe Calabro.

Vista hermosa

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): El hermosa va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 10, però en Fernando Pérez Camacho va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.