Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408167

Promoción 731408167 Información oficial sobre el partido 731408167 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

C.D. Caudetano Alineación oficial del equipo 'C.D. Caudetano' en el partido 3 - 0 Del montón FC Alineación oficial del equipo 'Del montón FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
C.D. Caudetano Alineación oficial del equipo 'C.D. Caudetano' en el partido 7 - 0 Del montón FC Alineación oficial del equipo 'Del montón FC' en el partido
Es un cenizo 6.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Caudetano

Goles Goles

  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Caudetano s'avançava al marcador al minut 43, després d'un rebot que va caçar en Lajos Gelencsér per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Diako Arias va augmentar la diferència de Caudetano a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Caudetano va augmentar la diferència quan Barnabe Aizkorrialde no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Barnabe Aizkorrialde va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 40 (Ocasión de falta): Al minut 40, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El Caudetano ho intentava per la dreta per mitjà de Owa Gallen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Owa Gallen es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Del montón FC

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 39, tothom va saber perquè en Pepe Luis Triana era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 206 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Pepe Luis Triana que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Ander Calcena va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paco Rada Collado de montón es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.