Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408101

Promoción 731408101 Información oficial sobre el partido 731408101 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

malaguita79 Alineación oficial del equipo 'malaguita79' en el partido 4 - 1 Marítimo de Oeste Alineación oficial del equipo 'Marítimo de Oeste' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
malaguita79 Alineación oficial del equipo 'malaguita79' en el partido 1 - 0 Marítimo de Oeste Alineación oficial del equipo 'Marítimo de Oeste' en el partido
Tiene bastante suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

malaguita79

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 107 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del malaguita79 van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Giovanbattista Pischetola, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Antonio Ninić de malaguita79 va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 1 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Marcus Mårtensson anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a malaguita79.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de malaguita79 Marcel Šimčo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Orlando Cristea es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de malaguita79, Daniel Perdigón, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 1 al marcador.

Marítimo de Oeste

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MdO va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Heino Dienes-Janocki, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 215 Minuto 67 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Sergi Banaclocha que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del MdO sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Romà Tarí, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 69 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 113 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MdO va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Moisés Calhorda va sortir per sobre el travesser.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Franciszek Pręgowski de MdO, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Timothy Giacomino en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Irsyad Mohd. Jihan de MdO va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Moisés Calhorda de MdO anava molt fort i col·locat però Timothy Giacomino no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 1.