Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408097

Promoción 731408097 Información oficial sobre el partido 731408097 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

CE L'Hospitalet Alineación oficial del equipo 'CE L'Hospitalet' en el partido 8 - 1 Nens del Barri Alineación oficial del equipo 'Nens del Barri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
CE L'Hospitalet Alineación oficial del equipo 'CE L'Hospitalet' en el partido 9 - 1 Nens del Barri Alineación oficial del equipo 'Nens del Barri' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE L'Hospitalet

Goles Goles

  • 120 Minuto 20 (Gol de falta): Hospi va agafar avantatge al minut 20 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Igor Jevtić fent així el 1 - 0.
  • 124 Minuto 29 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 29 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Igor Jevtić. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Hospi va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Kai Nygaard va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Hospi pel centre va donar un gran resultat: el gol de Hilco Smolders va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): Igor Jevtić va augmentar la diferència de Hospi a 5 - 1 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): El 6 - 1 va pujar al marcador quan Hospi va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Kai Nygaard des de dins de l'àrea.
  • 135 Minuto 79 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Jordão Cardoso va demostrar la seva experiència quan al minut 79 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 7 - 1. És un murri!
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Pedro Frontín de Hospi va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 8 - 1.

Nens del Barri

Goles Goles

  • 162 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Iñigo Egirena, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 25.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Alfonso Valduerteles va poder marcar per a Barri en un servei de cantonada picat per en Juan Canals quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 252 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Barri va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 37, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Alfonso Valduerteles.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Javier Maestre España.