Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407991

Promoción 731407991 Información oficial sobre el partido 731407991 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

jegplasencia Alineación oficial del equipo 'jegplasencia' en el partido 2 - 5 Fome Team Alineación oficial del equipo 'Fome Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
jegplasencia Alineación oficial del equipo 'jegplasencia' en el partido 0 - 2 Fome Team Alineación oficial del equipo 'Fome Team' en el partido
Tiene suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jegplasencia

Goles Goles

  • 120 Minuto 24 (Gol de falta): Una falta al minut 24 va provocar un lliure directe. Lorentzo Zabalo el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 137 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Octavi Llistosella la va convertir en gol amb un remat de cap en Jeremy Westhoff tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 47 el marcador es va actualitzar: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Torquato Fiorentino va estar a punt de sentenciar el partit al minut 26, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Yasuo Meuwly. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 241 Minuto 98 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de jegplasencia va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Octavi Llistosella va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 54, Adi Rusen de jegplasencia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Demmu El-Guesse de jegplasencia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hansbernd Neuwirth es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Fome Team

Goles Goles

  • 153 Minuto 51 (Gol por la derecha): Fome van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 51 quan Alejandro Echebarría sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 68. L'anotador per Fome va ser Joan Pol Pietx, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 118 Minuto 106 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 106, Julio Claudio Saenz Aparicio va pentinar un córner cap al segon pal que Joan Llach va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 3.
  • 182 Minuto 113 (Gol por la izquierda): Joan Pol Pietx va aprofitar un error defensiu al minut 113, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a Fome.
  • 181 Minuto 114 (Gol por el centro): Al minut 114, Bogdan Mărginean va augmentar l'avantatge de Fome a 2 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 30 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Julio Claudio Saenz Aparicio va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Pepelu Asturias per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 55, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 272 Minuto 97 (Ocasión por la izquierda): Es duien 97 minuts de partit jugats quan Alejandro Echebarría va estar a punt de posar per davant a Fome amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ione Cendra va impedir un gol cantat.