Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407878

Promoción 731407878 Información oficial sobre el partido 731407878 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Thick as a Brick CF Alineación oficial del equipo 'Thick as a Brick CF' en el partido 2 - 0 Drogotest F.C Alineación oficial del equipo 'Drogotest F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Thick as a Brick CF Alineación oficial del equipo 'Thick as a Brick CF' en el partido 2 - 0 Drogotest F.C Alineación oficial del equipo 'Drogotest F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thick as a Brick CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Villamor s'avançava al marcador al minut 7, després d'un rebot que va caçar en Kenan Alispahić per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Noel Endueñas, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Villamor.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Fermín Daniel 'Koska' Molino una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 12, però una magnífica aturada de Cedric Wanert va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sven Mozart per poc que no incrementa el marcador al minut 23. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Cedric Wanert va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sven Mozart de Villamor es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.

Drogotest F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Drogotest va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Lionel Lam va quedar-se sol davant el porter Rivohery 'Cuco' Nomenjanahary, però aquest va poder aturar el xut.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Drogotest va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 69, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Lionel Lam.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Lionel Lam ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Javier Garcés de la Mota no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Metód Kmetykó estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.