Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407829

Promoción 731407829 Información oficial sobre el partido 731407829 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Danza Macabra ARC Alineación oficial del equipo 'Danza Macabra ARC' en el partido 3 - 4 VILLAREJO FC Alineación oficial del equipo 'VILLAREJO FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Danza Macabra ARC Alineación oficial del equipo 'Danza Macabra ARC' en el partido 4 - 1 VILLAREJO FC Alineación oficial del equipo 'VILLAREJO FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Danza Macabra ARC

Goles Goles

  • 139 Minuto 26 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Iiro Honkavaara va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Myint Phyo Phyo.
  • 101 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54, Telmo Zarra es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 190 Minuto 73 (Gol de falta): El Telmo Zarra va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel DM. 3-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Telmo Zarra va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de DM se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Bogdan Străchinescu hauria d'haver estat gol al minut 65 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 72 minuts, en Telmo Zarra no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): DM per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 74, quan 何 (He) 靖全 (Jingquan) va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iiro Honkavaara de DM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Telmo Zarra de DM amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

VILLAREJO FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): VILLAREJO va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 2. Admir Udriot va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): Amb 31 minuts jugats, Aleksandar Radić de VILLAREJO va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 190 Minuto 35 (Gol de falta): En Rumen Dunev va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-3.
  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de VILLAREJO va ser finalitzada des de l'esquerra per Daniel Bohera al minut 77. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 33 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Muhammad Orabi al minut 33.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Javier van der Krogt va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 de partit, Sergio Mansur va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.