Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407814

Promoción 731407814 Información oficial sobre el partido 731407814 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Fuerza Española F.C. Alineación oficial del equipo 'Fuerza Española F.C.' en el partido 1 - 0 AINARO FC Alineación oficial del equipo 'AINARO FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fuerza Española F.C. Alineación oficial del equipo 'Fuerza Española F.C.' en el partido 1 - 1 AINARO FC Alineación oficial del equipo 'AINARO FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,7 % 11,5 % 23,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fuerza Española F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Española contenien la respiració mentre en Cristian Pedrosa s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Española va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 22 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Claudio Guarujá ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Tamás Bakos va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Marcelino Burón va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Española que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En José Solano, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tamás Bakos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

AINARO FC

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 9 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Benno Dumermuth al minut 9 semblava entrar, però Amílcar Mira va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 263 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Fermín Dzwonik va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Benno Dumermuth va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): AINARO va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Yiorgos Skilopnichtis es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 73 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Benno Dumermuth va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 239 Minuto 75 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Sergio Monzón Mazo va ridiculitzar a en Tamás Bakos amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.