Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407791

Promoción 731407791 Información oficial sobre el partido 731407791 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

FormigonArmado2.0 Alineación oficial del equipo 'FormigonArmado2.0' en el partido 1 - 0 UE Vallparda Alineación oficial del equipo 'UE Vallparda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FormigonArmado2.0 Alineación oficial del equipo 'FormigonArmado2.0' en el partido 2 - 0 UE Vallparda Alineación oficial del equipo 'UE Vallparda' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FormigonArmado2.0

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Corria el minut 39 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Juan José Villayres, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan José Villayres va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38, Víctor Estébanez Alonso arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Enrique Villamil. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Juan Carlos Gudiel una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 53, però una magnífica aturada de Dieter Rousselot va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Joe Kehraus va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfonso Frías de FormigonArmado2.0 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

UE Vallparda

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 49 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Vallparda sortien al contraatac. La falta llançada per José Andrade va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Vallparda van sortir al contraatac al minut 69, però Ahmet Gülüş va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ángel María Ruiz Carrillo de Vallparda va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.