Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407789

Promoción 731407789 Información oficial sobre el partido 731407789 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Jabel Alineación oficial del equipo 'Jabel' en el partido 3 - 4 Jones Atl. Alineación oficial del equipo 'Jones Atl.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jabel Alineación oficial del equipo 'Jabel' en el partido 2 - 0 Jones Atl. Alineación oficial del equipo 'Jones Atl.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jabel

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Jabel s'esgargamellaven dempeus per esperonar Robert Pujolà que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 30 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Jesús Fernando Fayas de Jabel va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 5, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Jabel Juan Sáenz Ruiz quasi va assolir l'empat al minut 18 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Jabel va estar a punt de posar-se per davant al minut 54 però Codrin Găliceanu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jesús Fernando Fayas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 69 per blocar una centrada d'en Jesús Fernando Fayas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Jabel.
  • 222 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): Jabel va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jaime Patero va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Giancarlo Antinoro.
  • 223 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): Jabel va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jaime Góntar en un 1 contra 1 amb el porter Giancarlo Antinoro, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Jaime Patero va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Jabel a la tanda de penals: 2 - 1!
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Jabel Juan Sáenz Ruiz va intentar enganyar Giancarlo Antinoro amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Jabel Víctor Manuel Bustos va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 057 Minuto 127 (Penalti marcado (nervioso)): Codrin Găliceanu de Jabel va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Giancarlo Antinoro s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 3 - 2.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Juan Salvador de Jabel va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.

Jones Atl.

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Leopoldo Cualedro va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Jones, Dénes Altorjay, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Jones van sortir al contraatac amb encert al minut 55, però Dan Rad no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Jones, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Dan Rad va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Reinaldo Rincones de Jones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Dan Rad de Jones, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Sebastià Camarelles en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Nicolas Le Saux de Jones anava molt fort i col·locat però Sebastià Camarelles no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Victor Uhland de Jones va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Jones Giancarlo Antinoro no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Sebastià Camarelles es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Jones, Reinaldo Rincones, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.