Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407781

Promoción 731407781 Información oficial sobre el partido 731407781 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Valencia Mestalla CF Alineación oficial del equipo 'Valencia Mestalla CF' en el partido 4 - 0 The Bollocks Alineación oficial del equipo 'The Bollocks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valencia Mestalla CF Alineación oficial del equipo 'Valencia Mestalla CF' en el partido 2 - 0 The Bollocks Alineación oficial del equipo 'The Bollocks' en el partido
Tiene suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia Mestalla CF

Goles Goles

  • 139 Minuto 6 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Martin Burkhart va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Fernando Tejedor per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Milan Denić va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Valencia va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Milan Denić progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Valencia pel centre va donar un gran resultat: el gol de Oscar Mörk va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 29 (Ocasión de falta): Sisto Barzanti va sorprendre Dietrich Moreau amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Milan Denić, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 73 quan Sisto Barzanti de Valencia gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Martin Burkhart va rematar alt.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Sisto Barzanti, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

The Bollocks

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 72 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Leonid Latkowski amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.