Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407763

Promoción 731407763 Información oficial sobre el partido 731407763 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Truskitoss Alineación oficial del equipo 'Truskitoss' en el partido 1 - 3 Atlètic premianenc Alineación oficial del equipo 'Atlètic premianenc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Truskitoss Alineación oficial del equipo 'Truskitoss' en el partido 3 - 1 Atlètic premianenc Alineación oficial del equipo 'Atlètic premianenc' en el partido
Tiene mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,4 % 2,7 % 16,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Truskitoss

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Truskitoss va ser Pedro Campdepadrós.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Evaristo Alcañiz Gimeno va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 es va veure una gran oportunitat per a Truskitoss per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Evaristo Alcañiz Gimeno, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Ortlieb Möckli gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Beñat Uduondo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pedro Campdepadrós de Truskitoss va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): José Ordóñez va estar a punt de marcar al minut 62 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 219 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Jorge Cainas va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en José Ordóñez, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, Carlos Hormiga va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Puente de Truskitoss va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Atlètic premianenc

Goles Goles

  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Atlètic eren letals, i Gero Dossou va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 173 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al minut 55 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Vladislav Alipiev que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 180 Minuto 67 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Gero Dossou de Atlètic va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 3 per als visitants al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Miguel Puente va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 29 de joc.
  • 280 Minuto 56 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 56 per Gero Dossou va anar a parar a la creueta.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Gero Dossou al minut 89, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.