Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407724

Promoción 731407724 Información oficial sobre el partido 731407724 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

YOKSE Alineación oficial del equipo 'YOKSE' en el partido 3 - 2 Sporting Kipast C.F. Alineación oficial del equipo 'Sporting Kipast C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
YOKSE Alineación oficial del equipo 'YOKSE' en el partido 2 - 2 Sporting Kipast C.F. Alineación oficial del equipo 'Sporting Kipast C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,8 % 31,5 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

YOKSE

Goles Goles

  • 112 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54, Prokhor Charikov va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Augustin Jourdan va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 122 Minuto 97 (Gol por la izquierda): Els seguidors del YOKSE contenien la respiració mentre en Walber Morgado s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del YOKSE sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Augustin Jourdan, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 37 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 232 Minuto 112 (Ocasión por la izquierda): Al minut 112, Adrian Popescu gairebé va marcar per a YOKSE des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Sporting Kipast C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 48 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Javier Inoriza que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Sporting.
  • 138 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Guillaume Shelleau va anar directament als peus de Zuri Aldaraborda que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Javier Inoriza era fer passades de llarga distància. Al minut 15 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Abílio Garcia Almeida però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Es duien 17 minuts de partit jugats quan Daniel Aramă va estar a punt de posar per davant a Sporting amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Traian Luţu va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Sporting va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Ghani Khadiri va quedar-se sol davant el porter Traian Luţu, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Noelio Virgil, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 36 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Sporting van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mike Palmer, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, un refús desafortunat de Traian Luţu, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Guillaume Shelleau no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 96 (Ocasión por el centro): Al minut 96 de partit, Zuri Aldaraborda quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 260 Minuto 104 (Ocasión de falta): En Abílio Garcia Almeida va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 243 Minuto 113 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sporting va anar a parar a la dreta de l'atac on en Guillaume Shelleau, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.