Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407704

Promoción 731407704 Información oficial sobre el partido 731407704 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Qatarí Queteví Alineación oficial del equipo 'Qatarí Queteví' en el partido 4 - 1 daniFraps Alineación oficial del equipo 'daniFraps' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Qatarí Queteví Alineación oficial del equipo 'Qatarí Queteví' en el partido 5 - 0 daniFraps Alineación oficial del equipo 'daniFraps' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Qatarí Queteví

Goles Goles

  • 124 Minuto 20 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 20 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Jan Chocholski. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador Laurent Razanajafy de Queteví, després de 41 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Queteví pel centre va donar un gran resultat: el gol de Laurent Razanajafy va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Queteví va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Edgar Igüarán progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 29 quan Yiorgakis Tsoutsounelos de Queteví gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Adelaar Lelie al minut 33 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Yiorgakis Tsoutsounelos va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Laurent Razanajafy gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Adelaar Lelie va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Queteví va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Paco Martín Gómez en un 1 contra 1 amb el porter Adelaar Lelie, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Josivan d'Andrade es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 234 Minuto 89 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Jan Chocholski va fallar un penal al minut 89.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Josivan d'Andrade es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Jerkušić de Queteví es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Laurent Razanajafy de Queteví va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

daniFraps

Goles Goles

  • 135 Minuto 37 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Manuel Nin Novoa va marcar el 1 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rainier Uphoff de daniFraps la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.