Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407685

Promoción 731407685 Información oficial sobre el partido 731407685 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Calamity team Alineación oficial del equipo 'Calamity team' en el partido 2 - 1 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Calamity team Alineación oficial del equipo 'Calamity team' en el partido 3 - 1 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calamity team

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar José Luis Serbia, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Calamity se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 30.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Calamity va ser Vladimir Ghinăraru.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pedro Masferré va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Carlo Doppietti va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Hermóxenes Cendán es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Imprevisibles

Goles Goles

  • 108 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 1 s'ha de veure repetit: en Gabriel Mocioacă de Imprevisibles va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Jan-Hendrik Priebe, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Oleg Olăraşu de Imprevisibles va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Inti Dietsch que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Guillermo Maestre Felices va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 27, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Xesús Quiñones va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Imprevisibles va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 60, quan Inti Dietsch va quedar-se sol davant el porter Xesús Quiñones, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nicolau Roquet ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Imprevisibles va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Nicolau Roquet es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.