Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407661

Promoción 731407661 Información oficial sobre el partido 731407661 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Bobby Barnes Blisters Alineación oficial del equipo 'Bobby Barnes Blisters' en el partido 2 - 1 Aletxo Football Alineación oficial del equipo 'Aletxo Football' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bobby Barnes Blisters Alineación oficial del equipo 'Bobby Barnes Blisters' en el partido 3 - 1 Aletxo Football Alineación oficial del equipo 'Aletxo Football' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,9 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bobby Barnes Blisters

Goles Goles

  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els jugadors del Blisters amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 34, deixant Eduardo Huar en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 119 Minuto 100 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Tomàs Masip el va rematar Edu Setvalls amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Maurici Gubau del Blisters ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Blisters va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 43 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Fernando Uribizalgo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Eduardo Huar va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): En Fernando Uribizalgo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 111 (Ocasión por el centro): Miguel Paredes una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 111, però una magnífica aturada de Juan Manuel Antolín va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Aletxo Football

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Espina Batalla quedar desmarcat i marcar per a Football al minut 21. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Nicolás Oriol Fabra va marcar al minut 56 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Diego Ribera Guzmán va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 73, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Thimo Witschge va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 96 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Romeo Măluţan ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 107 (Ocasión por la derecha): Mario Medano va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.