Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407618

Promoción 731407618 Información oficial sobre el partido 731407618 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Serranet CF Alineación oficial del equipo 'Serranet CF' en el partido 4 - 6 AC Tarraco Alineación oficial del equipo 'AC Tarraco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Serranet CF Alineación oficial del equipo 'Serranet CF' en el partido 2 - 1 AC Tarraco Alineación oficial del equipo 'AC Tarraco' en el partido
Tiene suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Serranet CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Passats 19 minuts, Isidro Ciruelo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Serranet es posava per davant!
  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): Corria el minut 66 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Santiago López, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 11 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Santiago López va ser clau en la jugada d'atac de Serranet al minut 11, quan ell mateix va fer una passada brutal a Óscar Plaza, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 15 per blocar una centrada d'en Isidro Ciruelo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Serranet.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Óscar Plaza. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Sergio Bausa, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Serranet va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 63 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Santiago López ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Benxamín Mañón! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 96, Óscar Plaza de Serranet va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Serranet, Felipe Ojea, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Serranet Javier Gorontiola va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Serranet Óscar Plaza no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ulrik Jansen es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Bastián Frende de Serranet anava molt fort i col·locat però Ulrik Jansen no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 5.

AC Tarraco

Goles Goles

  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Tarraco sabia com jugar al contraatac, i al minut 48, Davey van der Goes va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Tarraco van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 67, quan Shafi Saad va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): Tarraco van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 16, però el xut de 毛 (Mao) 鼎 (Ding) des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 106 (Ocasión de contra por la izquierda): Tarraco van sortir al contraatac al minut 106, però Gustavo Cano va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En 毛 (Mao) 鼎 (Ding) de Tarraco va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Staņislavs Burdiņš va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Gustavo Cano de Tarraco, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Felipe Ojea en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Marceli Pawłowski anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 6 per a Tarraco.