Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407579

Promoción 731407579 Información oficial sobre el partido 731407579 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

enmaromado Alineación oficial del equipo 'enmaromado' en el partido 5 - 2 Kùlún FC Alineación oficial del equipo 'Kùlún FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
enmaromado Alineación oficial del equipo 'enmaromado' en el partido 3 - 1 Kùlún FC Alineación oficial del equipo 'Kùlún FC' en el partido
Tiene suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

enmaromado

Goles Goles

  • 110 Minuto 6 (Gol de falta): Una falta al minut 6 va proporcionar un lliure directe al enmaromado. Rini Mos va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 114 Minuto 50 (Gol de penalti): Després de 50 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al enmaromado, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Rini Mos de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 els aficionats van embogir quan en Göte Erblom va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de enmaromado.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que David Despa va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Bertín Sardá la va rematar Rini Mos amb una magnífica volea que va fer pujar per a enmaromado el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): enmaromado per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 24, quan 江 (Jiang) 顺富 (Shunfu) va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Dejan Varga va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de enmaromado se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Kùlún FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): Amb 4 minuts jugats, Angueran Lafia de AllBlacks va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Alain Adams va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En David Mureithi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, un refús desafortunat de Jorge Fernández Daza, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Fabio Bonaldo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Angueran Lafia sol davant la porteria al minut 68, però la seva rematada va ser molt fluixa.