Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407510

Promoción 731407510 Información oficial sobre el partido 731407510 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

F.C. Claret Alineación oficial del equipo 'F.C. Claret' en el partido 2 - 3 Sporting de Chua Alineación oficial del equipo 'Sporting de Chua' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Claret Alineación oficial del equipo 'F.C. Claret' en el partido 1 - 2 Sporting de Chua Alineación oficial del equipo 'Sporting de Chua' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Claret

Goles Goles

  • 106 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 25 minuts, Hans Herbert Hellermann va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.
  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Passat el minut 83 de joc, Richard Espensen facilitava les coses al Claret amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Claret sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alessandro Orton, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 10 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 210 Minuto 23 (Ocasión de falta): Jean-François Cannet va llançar una falta directa al minut 23 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Alessandro Orton va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Claret que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 214 Minuto 66 (Ocasión de penalti): Jean-François Cannet va errar un penal al minut 66 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Claret va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Matteo Caprioli, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Matteo Caprioli de Claret amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 96 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Matteo Caprioli de Claret es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 96.

Sporting de Chua

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 18, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Johann Christoph Grau es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Passats 33 minuts de partit, SPCH es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Charlie Casperson es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 98 (Gol por el centro): En Faralahy Mahavony donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 98 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Sabry Jassim Al-Samy, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 9 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Avichai Gvati ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Robert Wrzosek va marcar al minut 31 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51 Simão Graça va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Avichai Gvati, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Johann Christoph Grau va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Brais Dengra al minut 71, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 207 Minuto 82 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Robert Wrzosek va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Antonio Duble de SPCH es va guanyar la targeta groga merescudament.