Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407496

Promoción 731407496 Información oficial sobre el partido 731407496 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Selito FC Alineación oficial del equipo 'Selito FC' en el partido 9 - 0 UDA SPORT Alineación oficial del equipo 'UDA SPORT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Selito FC Alineación oficial del equipo 'Selito FC' en el partido 8 - 0 UDA SPORT Alineación oficial del equipo 'UDA SPORT' en el partido
Tiene un poco de suerte 7.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Selito FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Zakarias Andersson ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Selito es posava per davant 1 a 0.
  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Ogeday Tüzgen estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Kazimierz Koziara va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 29.
  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Fernando Raya Núñez de Selito va fer un bon esprint per escapar-se de Emanuel Dael i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 0. Tot un espectacle!
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Selito va augmentar la diferència quan Tomáš Sypták no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Zain Shahid, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Selito.
  • 116 Minuto 62 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Fernando Raya Núñez va acabar en una passada genial cap al jugador de Selito Zakarias Andersson, que va marcar el 6 - 0.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Selito va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Francisco Jesús Vázquez Ochoa va poder fer el 7 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Claudiu Ghigeanu de Selito va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 8 - 0.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Fernando Raya Núñez es va introduir dins la defensa central al minut 81, i va aconseguir el 9 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Curt Hedegård, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 40 (Ocasión de falta): En Ogeday Tüzgen es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Zakarias Andersson va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Gonzalo Julián Unguèlatún una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Gonzalo Rebollo Morcillo va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Zakarias Andersson de Selito va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

UDA SPORT

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Emanuel Dael va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 9, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Esben Hartmann va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 251 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Arthur Mercado va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Esben Hartmann no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Hugo Barroso.