Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407484

Promoción 731407484 Información oficial sobre el partido 731407484 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

tibu team Alineación oficial del equipo 'tibu team' en el partido 3 - 1 Córdoba U.D. Alineación oficial del equipo 'Córdoba U.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
tibu team Alineación oficial del equipo 'tibu team' en el partido 5 - 0 Córdoba U.D. Alineación oficial del equipo 'Córdoba U.D.' en el partido
Tiene mala suerte 4.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tibu team

Goles Goles

  • 112 Minuto 20 (Gol por la izquierda): tibu equilibrava la balança al minut 20. En Pep Lluís Fenollosa, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Aleix Cerver de tibu aconseguir un gol al minut 101 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 131 Minuto 106 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Óscar García de Cárdenas es va introduir dins la defensa central al minut 106, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pep Lluís Fenollosa estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Francisco Diosdat, als 2 minuts, va fallar per ben poc.
  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): tibu enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): tibu va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 49 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mouslim Tahiri ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Nicolás La Hera va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Francisco Diosdat va estar a punt d'acabar en gol al minut 59, però el porter visitant Dániel Bánfi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): tibu per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 77, quan Pablo Garzón va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 219 Minuto 115 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Óscar García de Cárdenas va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Nicolás La Hera, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Cebada.

Córdoba U.D.

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del CCF van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Steffen Garmissen va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CCF que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Steffen Garmissen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Stefano Sadile va marcar al minut 32 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 115 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bruno Stentardo de CCF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.