Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407466

Promoción 731407466 Información oficial sobre el partido 731407466 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

FC Teodor Bronson Alineación oficial del equipo 'FC Teodor Bronson' en el partido 1 - 3 los ilustres c.f. Alineación oficial del equipo 'los ilustres c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Teodor Bronson Alineación oficial del equipo 'FC Teodor Bronson' en el partido 0 - 1 los ilustres c.f. Alineación oficial del equipo 'los ilustres c.f.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Teodor Bronson

Goles Goles

  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): Sebastiano Vidotto va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Bronson i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 11 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Juan Carlos Valdez es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Bronson va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Torquato Crosariol, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 69 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Bronson sortien al contraatac. La falta llançada per Torquato Crosariol va sortir força alta sense massa perill.
  • 286 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Bronson, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Alejandro Fernández Peñaranda va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

los ilustres c.f.

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): ilustres agafava avantatge al minut 17 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Marek Greber amb mestria.
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): En Aloïs Gresset donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 33 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en León Gómez de ilustres l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 77 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En José María Mesa va poder marcar per a ilustres en un servei de cantonada picat per en Juan Luis Dorcas quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.