Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407381

Promoción 731407381 Información oficial sobre el partido 731407381 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Steel Legion Alineación oficial del equipo 'Steel Legion' en el partido 3 - 4 proteo Alineación oficial del equipo 'proteo' en el partido
3 / 6 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 4 / 7
1 / 3 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 0
1 / 2 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 1 / 1
0 / 0 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 2 / 3
1 / 1 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 3
0 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
55 % Posesión 45' 45 %
54 % Posesión 90' 46 %
Normal Táctica Normal
Steel Legion Alineación oficial del equipo 'Steel Legion' en el partido 3 - 4 proteo Alineación oficial del equipo 'proteo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Steel Legion Alineación oficial del equipo 'Steel Legion' en el partido 7 - 1 proteo Alineación oficial del equipo 'proteo' en el partido
Es un cenizo 7.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steel Legion

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 8 gràcies a la jugada de Magno Clemente Soutiño, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Marc Bordoll, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Legion se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 27.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Enrico Bozzi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del proteo. La jugada d'estratègia del Legion per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Magno Clemente Soutiño va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Magno Clemente Soutiño, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Svätopluk Kormanský, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

proteo

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 en Adrien Lefebvre va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 33 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Vasile Pitariu marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 76 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Jerzy Nazarewicz de proteo marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 97 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Adrien Lefebvre quedar desmarcat i marcar per a proteo al minut 97. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Adrien Lefebvre quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Koraç Orakçıoğlu va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 103 (Ocasión por la izquierda): Adrien Lefebvre, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 103 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. proteo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.