Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407380

Promoción 731407380 Información oficial sobre el partido 731407380 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Atletico Leñero Alineación oficial del equipo 'Atletico Leñero' en el partido 4 - 3 barnadragons Alineación oficial del equipo 'barnadragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Atletico Leñero Alineación oficial del equipo 'Atletico Leñero' en el partido 6 - 0 barnadragons Alineación oficial del equipo 'barnadragons' en el partido
Tiene mala suerte 6.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Leñero

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Atletico contenien la respiració mentre en Orlando Scattina s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Teodor Oprişiu es va introduir dins la defensa central al minut 41, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): Corria el minut 62 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Csongor Barasits, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Atletico va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Csongor Barasits des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local Csongor Barasits per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però António Agostinho Coelho Tavares va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Eduard Della Rossa va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kauê Leme Araújo de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

barnadragons

Goles Goles

  • 152 Minuto 43 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Luigino Amanti de barnadragons després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 162 Minuto 44 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 44, quan David Axente va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Waling Tuinstra la va rematar Pavol Kupčo amb una magnífica volea que va fer pujar per a barnadragons el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Vasil Nikolchin va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Aires Paulo Machado Correia va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Vasil Nikolchin va fer una jugada per la banda esquerra, però Aires Paulo Machado Correia va aturar el seu xut.