Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407374

Promoción 731407374 Información oficial sobre el partido 731407374 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

FC Cetramsa Alineación oficial del equipo 'FC Cetramsa' en el partido 5 - 2 Real Imperio Caesar Alineación oficial del equipo 'Real Imperio Caesar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Cetramsa Alineación oficial del equipo 'FC Cetramsa' en el partido 5 - 0 Real Imperio Caesar Alineación oficial del equipo 'Real Imperio Caesar' en el partido
Tiene un resultado normal 5.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Cetramsa

Goles Goles

  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en 林 (Lin) 昉华 (Fanghua) va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Cetramsa empatava el partit, 1 a 1, al minut 31.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 43, Lerzan Homan va pentinar un córner cap al segon pal que Tomke Wulle va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.
  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): En Luis Gelimer va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Tomke Wulle la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Cetramsa va aconseguir el 4 - 1 quan Andrea Martorana va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Cetramsa van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mitrofan Topchiev va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Lerzan Homan va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cetramsa se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Eliel Guia Fernandes va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Mitrofan Topchiev es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Andrea Martorana, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Real Imperio Caesar

Goles Goles

  • 116 Minuto 22 (Gol evento especial rápido + pase): Miikka Tuominen va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Tamir Ezraty, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 151 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 els aficionats de Imperio van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Salah Eddin Sharaby va anotar el 5 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Tamir Ezraty va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 8, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marek Saj va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 280 Minuto 23 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 23 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tamir Ezraty de Imperio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.