Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407346

Promoción 731407346 Información oficial sobre el partido 731407346 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Fragata. Alineación oficial del equipo 'Fragata.' en el partido 2 - 3 FC Deza-Lalin Alineación oficial del equipo 'FC Deza-Lalin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fragata. Alineación oficial del equipo 'Fragata.' en el partido 2 - 1 FC Deza-Lalin Alineación oficial del equipo 'FC Deza-Lalin' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,5 % 0,9 % 11,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fragata.

Goles Goles

  • 101 Minuto 65 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Sabat Belauntza trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 114 Minuto 69 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 69. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Adriano Paiva va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Giosuè Pellungrini va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Nicolás Matías Pena va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Alejandro Ibars de Povil de FGT va intentar batre la porteria rival al minut 48 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 209 Minuto 104 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Lander Remy va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Radu Meteş. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Janos Van Hoe de FGT es va emportar una amonestació al minut 54 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Ibars de Povil.

FC Deza-Lalin

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Deza-Lalin prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Antton Urritza.
  • 184 Minuto 63 (Gol de penalti): Al minut 63 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Antton Urritza va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 173 Minuto 100 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Horacio Ramírez Lastra va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Deza-Lalin va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan Horacio Ramírez Lastra va quedar-se sol davant el porter Edu Bernabé, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Rastislav Kostelník quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rastislav Kostelník de Deza-Lalin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.