Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407327

Promoción 731407327 Información oficial sobre el partido 731407327 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

xalocar Alineación oficial del equipo 'xalocar' en el partido 4 - 1 jotabe Alineación oficial del equipo 'jotabe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
xalocar Alineación oficial del equipo 'xalocar' en el partido 2 - 0 jotabe Alineación oficial del equipo 'jotabe' en el partido
Tiene suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xalocar

Goles Goles

  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 71 gràcies a la jugada de Sergi Moscardó, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Víctor Elguezua! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Víctor Elguezua va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de xalocar se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Roberto Basso Ricci de xalocar va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Víctor Elguezua. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): xalocar va estar a punt de posar-se per davant al minut 78 però Sergi Moscardó va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 114 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 114 per blocar una centrada d'en Desi Lagadeau va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de xalocar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Gyula Bartyik anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a xalocar.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de xalocar Ginés Plaza no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Noah Liu es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 1.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Sergi Moscardó de xalocar anava molt fort i col·locat però Noah Liu no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Ernesto Terreiro de xalocar, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Noah Liu en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 1.

jotabe

Goles Goles

  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): Azgar Usmani va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a jotabe.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de jotabe va anar a parar a la dreta de l'atac on en César Setón, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 218 Minuto 116 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Azgar Usmani va entorpir al marcador d'en Luis Pontes per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de jotabe 文仁 (Fumihito) 井沢 (Izawa) va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Azgar Usmani xutant per a jotabe va fer anar la pilota just on la volia, però Gyula Bartyik, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Brasílio Baião, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Gyula Bartyik va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de jotabe i 3 - 1 al marcador.