Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407287

Promoción 731407287 Información oficial sobre el partido 731407287 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Eastbourne F.C. Alineación oficial del equipo 'Eastbourne F.C.' en el partido 0 - 3 Kraken Team FC Alineación oficial del equipo 'Kraken Team FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Eastbourne F.C. Alineación oficial del equipo 'Eastbourne F.C.' en el partido 1 - 1 Kraken Team FC Alineación oficial del equipo 'Kraken Team FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,5 % 7,6 % 21,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eastbourne F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El Eastbourne va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Filippo Grando la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 202 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Eastbourne va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 48 que Walo Reimund no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Dong-Kyoon Jong va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Eastbourne que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Kraken Team FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): En Jean Rossel entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Kraken, un peu providencial d'en Sandoa Castellrós va situar el 0-1 al panell digital.
  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): David Sais va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Kraken, al minut 43. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 105 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Walo Reimund va descol·locar totalment la defensa contrària i Jean Rossel no va perdonar i va marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Juan Carlos Laguna Caro marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Álvaro Gámez que va xutar a fora per molt poc.
  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Álvaro Gámez va rebre molts aplaudiments. Al minut 37 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Fernando Hernández va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Dragoş-Andrei Dunca al minut 44, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Eastbourne. La jugada d'estratègia del Kraken per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jean Rossel va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.