Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731406728

Promoción 731406728 Información oficial sobre el partido 731406728 en Hattrick

18.05.2024 16:00:00

Nanoha Miu Alineación oficial del equipo 'Nanoha Miu' en el partido 6 - 4 Froskefoss Alineación oficial del equipo 'Froskefoss' en el partido
2 / 6 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 3
2 / 4 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 0
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 2 / 3
1 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
49 % Posesión 45' 51 %
52 % Posesión 90' 48 %
Tiros lejanos Nivel de táctica: 17Nivel de táctica: 17 Táctica Normal
Nanoha Miu Alineación oficial del equipo 'Nanoha Miu' en el partido 6 - 4 Froskefoss Alineación oficial del equipo 'Froskefoss' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nanoha Miu Alineación oficial del equipo 'Nanoha Miu' en el partido 2 - 1 Froskefoss Alineación oficial del equipo 'Froskefoss' en el partido
Tiene mucha potra 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,4 % 0,8 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nanoha Miu

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 9 minuts, el tirador de faltes del Nanoha va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Eise Guillaume, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 110 Minuto 57 (Gol de falta): L'empat per part de Nanoha va arribar al minut 57 quan Durval Margalha va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 2 - 2, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 70 (Ocasión de falta): Al minut 70, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 79 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 79 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Durval Margalha va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 287 Minuto 114 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Nanoha va deixar en bona posició a en Eise Guillaume per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 115 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Nanoha tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Durval Margalha ho va intentar al minut 115 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 5, Eise Guillaume de Nanoha va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): En Joel Blackwell no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Henrik Rikardsen encara el va fer més i el marcador va situar-se 3 - 2 per a Nanoha.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Giuseppe Casentini de Nanoha, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Henrik Rikardsen en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Armand Leoca anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 3 per a Nanoha.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Eise Guillaume de Nanoha va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Nanoha, Durval Margalha, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 4 al marcador.

Froskefoss

Goles Goles

  • 136 Minuto 8 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Jan Larivière s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Nils Christensen, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 1.
  • 138 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Nils Zimmerknaben arribés a peus de Nils Christensen, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Froskefoss el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Hassan Bruheim va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Nils Zimmerknaben va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vetle Aasen de Froskefoss es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 116 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Richard Johansen de Froskefoss la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Froskefoss Richard Johansen no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Joel Blackwell es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Froskefoss Nils Zimmerknaben, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Joel Blackwell. El marcador continuava 4 - 3.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Vetle Aasen de Froskefoss és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 5 - 4.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Hassan Bruheim va xutar fora per a Froskefoss, el marcador es va quedar igual: 5 - 4, ja es veia a venir!