Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731406481

Amistoso (Int.) 731406481 Información oficial sobre el partido 731406481 en Hattrick

14.05.2024 19:15:00

A.C.Necronomicon Alineación oficial del equipo 'A.C.Necronomicon' en el partido 1 - 5 Kigos Bercianos CF Alineación oficial del equipo 'Kigos Bercianos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
A.C.Necronomicon Alineación oficial del equipo 'A.C.Necronomicon' en el partido 1 - 6 Kigos Bercianos CF Alineación oficial del equipo 'Kigos Bercianos CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C.Necronomicon

Goles Goles

  • 114 Minuto 13 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 13. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Massimo Tatulli va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En José María Capella Pons va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Kigos Bercianos CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Boris Würtz que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Bercianos.
  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 63, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Pablo Bordera es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pablo Bordera va augmentar l'avantatge de Bercianos a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Víctor Eguino va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 79, i va fer pujar el 1 - 4 per a Bercianos.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Bercianos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Víctor Eguino va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Bercianos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lodovico Fin va desviar el xut final de Elvis Larsson després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 207 Minuto 73 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Bercianos va ser a punt de marcar al minut 73, quan el seu jugador Alberto Santolalla va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Alberto Pérez Romero de Bercianos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.