Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731406371

Amistoso 731406371 Información oficial sobre el partido 731406371 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

C. Atlético de Albacete Alineación oficial del equipo 'C. Atlético de Albacete' en el partido 0 - 6 Racing Hinojedo Alineación oficial del equipo 'Racing Hinojedo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
C. Atlético de Albacete Alineación oficial del equipo 'C. Atlético de Albacete' en el partido 0 - 6 Racing Hinojedo Alineación oficial del equipo 'Racing Hinojedo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. Atlético de Albacete

Racing Hinojedo

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Patrik Bladblom es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 184 Minuto 27 (Gol de penalti): Al minut 27 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Hinojedo, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Patrik Bladblom va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al 30 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Hinojedo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Patrik Bladblom es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Kadish Goldstein de Hinojedo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 31 de partit.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 58, Hinojedo va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Juha Tuovinen.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): En Jody Costanza entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Hinojedo, un peu providencial d'en Éloi Delecourt va situar el 0-6 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18 José Balcol va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Diant van Boheemen, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, el Hinojedo va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Kadish Goldstein s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Cyril Sauerbrey va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Diant van Boheemen va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 80, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jody Costanza de Hinojedo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bastien Weber es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.