Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731406367

Amistoso 731406367 Información oficial sobre el partido 731406367 en Hattrick

14.05.2024 21:30:00

North Llandaff 40 Alineación oficial del equipo 'North Llandaff 40' en el partido 2 - 1 Borau CF Alineación oficial del equipo 'Borau CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
North Llandaff 40 Alineación oficial del equipo 'North Llandaff 40' en el partido 2 - 1 Borau CF Alineación oficial del equipo 'Borau CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,3 % 3,2 % 17,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

North Llandaff 40

Goles Goles

  • 106 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 71 minuts, Matty Roberts va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Pat Awbrey va donar a Llandaff un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Keith Gowen quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Llandaff va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ted Beynon va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Thoralf Felda.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Dylan Roberts va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Matty Roberts de Llandaff amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Borau CF

Goles Goles

  • 170 Minuto 5 (Gol de falta): Al minut 5 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Hartmut Fürbringer va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Borau va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Remigiusz Barańczuk va quedar-se sol davant el porter Visa Tanttu, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Borau quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Raúl Jiménez Eneas va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 289 Minuto 54 (Ocasión evento especial): En Majeed Ishaq, al minut 54 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Pat Awbrey el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Jiménez Eneas de Borau es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Majeed Ishaq de Borau va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mustafa Aldemir de Borau es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mustafa Aldemir es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.