Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731405723

Amistoso (Int., RC) 731405723 Información oficial sobre el partido 731405723 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Pozuelo FC Alineación oficial del equipo 'Pozuelo FC' en el partido 0 - 2 Quiçama Park Rangers Alineación oficial del equipo 'Quiçama Park Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pozuelo FC Alineación oficial del equipo 'Pozuelo FC' en el partido 1 - 1 Quiçama Park Rangers Alineación oficial del equipo 'Quiçama Park Rangers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,9 % 3,4 % 78,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pozuelo FC

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Alatz Nekotxea va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Luis Val rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Quiçama Park Rangers

Goles Goles

  • 174 Minuto 36 (Gol de penalti): Xurxo Tojo va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 36 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 37 minuts, el tirador de faltes del QPR va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jakub Pijáček, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Kenneth Edvinsson, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 20 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): QPR van sortir al contraatac amb encert al minut 27, però Rex de Feijter no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Andrew Major va ser clau en la jugada d'atac de QPR al minut 35, quan ell mateix va fer una passada brutal a Kenneth Edvinsson, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Andrew Major va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.