Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731405666

Amistoso 731405666 Información oficial sobre el partido 731405666 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Muriana Team Alineación oficial del equipo 'Muriana Team' en el partido 1 - 1 Catalunya team FC Alineación oficial del equipo 'Catalunya team FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Muriana Team Alineación oficial del equipo 'Muriana Team' en el partido 3 - 1 Catalunya team FC Alineación oficial del equipo 'Catalunya team FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,6 % 1,5 % 13,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Muriana Team

Goles Goles

  • 113 Minuto 90 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Marco Pinoia de Muriana va aconseguir igualar el partit al minut 90, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Muriana sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Renato Trillo-Figueroa, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jaldir Marcone de Muriana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Catalunya team FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Catalunya va ser finalitzada des de l'esquerra per Hedde Couset al minut 33. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, un refús desafortunat de Dominick Thijs, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Wincenty Prażmowski no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Juan Andrés Alborghetti va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 34 de joc.
  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): King Slater va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Hedde Couset va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Hedde Couset, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Hedde Couset va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iván Xira.