Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731405622

Amistoso (Int.) 731405622 Información oficial sobre el partido 731405622 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido 0 - 2 Teampianto Alineación oficial del equipo 'Teampianto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido 2 - 1 Teampianto Alineación oficial del equipo 'Teampianto' en el partido
Tiene mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,9 % 1,4 % 13,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Darien CFL

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 29 per blocar una centrada d'en Vicente Balenciaga va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Darien.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Edgar Stasiuk va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Matteo Cigoli va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Darien va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 41 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Renaat Slippens ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ignacio Darder no s'ho podia creure.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Darien van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 90, però el xut de Ričards Laurītis des de l'esquerra va sortir desviat.

Teampianto

Goles Goles

  • 116 Minuto 42 (Gol evento especial rápido + pase): Giuseppe Torre va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Pierluigi Corrieri, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Gianluigi Testolin va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Teampianto va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 23, quan Giuseppe Torre va quedar-se sol davant el porter Tom Hodgkins, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Pierluigi Corrieri quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Tom Hodgkins va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Aimo Corbina, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Manuel Voci va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Doriano Tirone de Teampianto va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.