Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731405584

Amistoso (Int., RC) 731405584 Información oficial sobre el partido 731405584 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

AL PUNT Alineación oficial del equipo 'AL PUNT' en el partido 2 - 5 FC Med Alineación oficial del equipo 'FC Med' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
AL PUNT Alineación oficial del equipo 'AL PUNT' en el partido 6 - 0 FC Med Alineación oficial del equipo 'FC Med' en el partido
Es un cenizo 5.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un mega EJEA (9)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AL PUNT

Goles Goles

  • 135 Minuto 37 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Jürgen Pold va demostrar la seva experiència quan al minut 37 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 1. És un murri!
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): PUNT va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 40 Ingvard Boelt va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17, Jürgen Pold arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ronny Fitznar va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Felix Wiedemeyer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Manolo Iturralde González quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Jared Dean no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Jürgen Pold de PUNT va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

FC Med

Goles Goles

  • 137 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 25 una excel·lent centrada de Ben Bieberle va arribar a Vítor Brenha, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.
  • 115 Minuto 42 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Werner Böhm de Med va fer un bon esprint per escapar-se de Jared Dean i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 2. Tot un espectacle!
  • 174 Minuto 44 (Gol de penalti): Med va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Bahri Ilgazer va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Alexander Rutschek va aprofitar un error defensiu al minut 49, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a Med.
  • 115 Minuto 81 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 81 minuts de joc, Werner Böhm, corrent com un esperitat, superà primer Jared Dean per velocitat, i després el porter posant el 2 - 5 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Med van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 18, però el xut de Werner Böhm des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Med van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ben Bieberle va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Christopher Nordstrand, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Christopher Nordstrand va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 284 Minuto 87 (Ocasión de penalti): Al minut 87 de joc, Bahri Ilgazer de Med va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.