Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731405105

Amistoso (Int., RC) 731405105 Información oficial sobre el partido 731405105 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Racing de Barbos Alineación oficial del equipo 'Racing de Barbos' en el partido 4 - 2 A.S. Spal Alineación oficial del equipo 'A.S. Spal' en el partido
1 / 1 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 1
0 / 0 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 1 / 1
1 / 1 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 0
2 Evento 51xTarjetas 4
0 Evento 09xLesiones 0
47 % Posesión 45' 53 %
40 % Posesión 90' 60 %
Normal Táctica Normal
Racing de Barbos Alineación oficial del equipo 'Racing de Barbos' en el partido 4 - 2 A.S. Spal Alineación oficial del equipo 'A.S. Spal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing de Barbos Alineación oficial del equipo 'Racing de Barbos' en el partido 0 - 1 A.S. Spal Alineación oficial del equipo 'A.S. Spal' en el partido
Tiene mucha potra 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,5 % 0,4 % 91,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Barbos

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Barbos s'avançava al marcador al minut 13, després d'un rebot que va caçar en Nikita Lagunov per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Atahuallpa Mercado de Barbos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 50 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 50 del partit, Atahuallpa Mercado de l'equip Barbos, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Darren Henley de Barbos va superar Giovanbattista Miglietta, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Gary Viollet de Barbos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Barbos Dácio Espinhel no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Giovanbattista Miglietta es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Bećir Dubičić anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a Barbos.

A.S. Spal

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Barbos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Paolo Santini la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Spal es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 34.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Raul 'Ringhio' Campitelli de Spal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Francesco Voluri de Spal va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 94 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniele Bovolato de Spal va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luigino Cami de Spal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Francesco Voluri va xutar fora per a Spal, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Vasile Laslo de Spal va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Spal, Luigino Cami, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Hyqmet Tare xutant per a Spal va fer anar la pilota just on la volia, però Dácio Espinhel, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.