Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731405079

Amistoso (Int., RC) 731405079 Información oficial sobre el partido 731405079 en Hattrick

14.05.2024 19:20:00

Coop. sociale Mojito F.C. Alineación oficial del equipo 'Coop. sociale Mojito F.C.' en el partido 4 - 3 Balkan Partisans Alineación oficial del equipo 'Balkan Partisans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Coop. sociale Mojito F.C. Alineación oficial del equipo 'Coop. sociale Mojito F.C.' en el partido 4 - 1 Balkan Partisans Alineación oficial del equipo 'Balkan Partisans' en el partido
Tiene un resultado normal 4.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coop. sociale Mojito F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 35, Anton Mîndrescu de sociale empatava el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Passats 36 minuts, Dimitri Saccucci, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. sociale es posava per davant!
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): sociale va augmentar la diferència quan Anton Mîndrescu no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Dimitri Saccucci, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a sociale.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip sociale Angelo Ghermandi quasi marca al minut 33 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Vassos Tsiolis l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Simone Gasbarri, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 90 quan Sergio Bernardelli de sociale gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergio Bernardelli de sociale va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Balkan Partisans

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Partisans prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Aleksa Mićić.
  • 190 Minuto 70 (Gol de falta): Al 70 minuts, El Partisans va fer el 3-2. En Dragan Ilić va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 140 Minuto 91 (Gol de contra de falta): Partisans va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Veljko Stanković la va transformar en el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Angelo Ghermandi es va comportar com un juvenil al minut 29 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Partisans van sortir al contraatac al minut 40, però Aleksa Mićić va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47 Milorad Jocić va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Giorgio Farris va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Giorgio Farris va fer una estirada espectacular al minut 69, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Antti Nummikari.