Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731404859

Amistoso (Int.) 731404859 Información oficial sobre el partido 731404859 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Denominación de Origen Alineación oficial del equipo 'Denominación de Origen' en el partido 4 - 1 TööLööN Weka FC Alineación oficial del equipo 'TööLööN Weka FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Denominación de Origen Alineación oficial del equipo 'Denominación de Origen' en el partido 2 - 0 TööLööN Weka FC Alineación oficial del equipo 'TööLööN Weka FC' en el partido
Tiene suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Denominación de Origen

Goles Goles

  • 124 Minuto 37 (Gol de penalti): Corria el minut 37, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Denominación s'avançava en el marcador després que en 谭 (Tan) 恩峰 (Enfeng) xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Denominación va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Josep Benages des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Denominación pel centre va donar un gran resultat: el gol de Rufo Toubes va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Laurent Dalemans de Denominación va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Héctor Uzes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Denominación se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Denominación va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 34 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop 谭 (Tan) 恩峰 (Enfeng) ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 219 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Luis Víctor Aso va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en 谭 (Tan) 恩峰 (Enfeng), però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Bordari Juárez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Denominación va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Cristian Selva, però el porter rival va fer una gran aturada.

TööLööN Weka FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Jari Alanen va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 89 de joc. Laye Aïdara es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 4 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip TööLööN Tommi Uimi quasi marca al minut 76 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Aleksi Orpana l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 207 Minuto 80 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Atte-Oskari Papunen va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jari Alanen va fer una magnífica centrada, però la rematada de Laye Aïdara va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.