Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731404858

Amistoso 731404858 Información oficial sobre el partido 731404858 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

salawia Alineación oficial del equipo 'salawia' en el partido 1 - 4 APGCSI Alineación oficial del equipo 'APGCSI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
salawia Alineación oficial del equipo 'salawia' en el partido 1 - 1 APGCSI Alineación oficial del equipo 'APGCSI' en el partido
Tiene un resultado normal 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,2 % 30,3 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

salawia

Goles Goles

  • 103 Minuto 83 (Gol por la derecha): salawia no perdien la fe, i al minut 83 del partit, Iván Ulloa Castro va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de salawia la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vicent Bassagaña de salawia es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.

APGCSI

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Carlos Montenegro, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al 62 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a APGCSI augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Carlos Montenegro es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Carlos Montenegro la va rematar Gianrico Bricchi amb una magnífica volea que va fer pujar per a APGCSI el 1 - 3.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Emil Mikulski va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Dieter van der Hoop va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 23, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Patxi Laval va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Jacky Bergman va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 33, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 284 Minuto 40 (Ocasión de penalti): Al minut 40 de joc, Emil Mikulski de APGCSI va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 Patxi Laval va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Abraam Arou, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ottó Monori es va quedar sol davant del porter, al minut 82. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.