Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731404778

Amistoso 731404778 Información oficial sobre el partido 731404778 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Tocatic F.C. Alineación oficial del equipo 'Tocatic F.C.' en el partido 4 - 1 Sonco FC Alineación oficial del equipo 'Sonco FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tocatic F.C. Alineación oficial del equipo 'Tocatic F.C.' en el partido 0 - 1 Sonco FC Alineación oficial del equipo 'Sonco FC' en el partido
Tiene mucha potra 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tocatic F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Tocatic una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Attila Susánszki, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 21.
  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): El Tocatic era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Procopio Viapiana va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Procopio Viapiana es va introduir dins la defensa central al minut 59, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 140 Minuto 77 (Gol de contra de falta): El contraatac de Tocatic va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Gianni Zappalà va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 4 - 1!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Doğu Akıllı.

Sonco FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Passats 3 minuts de partit, Sonco es va posar per davant amb un 0 - 1 quan António Araújo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, un refús desafortunat de Nikita Statsenko, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Adi Cicoş no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Sonco que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Luca Pitton, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.