Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731404429

Amistoso (Int., RC) 731404429 Información oficial sobre el partido 731404429 en Hattrick

14.05.2024 19:20:00

Non Siamo Molli Alineación oficial del equipo 'Non Siamo Molli' en el partido 3 - 0 Zegarki Parczew Alineación oficial del equipo 'Zegarki Parczew' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Non Siamo Molli Alineación oficial del equipo 'Non Siamo Molli' en el partido 0 - 1 Zegarki Parczew Alineación oficial del equipo 'Zegarki Parczew' en el partido
Tiene bastante suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,3 % 0,3 % 93,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Non Siamo Molli

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Molli va ser Lokiz Antxorena.
  • 142 Minuto 54 (Gol de contra por la izquierda): Petrişor Nechiti va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Molli i marcant el 2 - 0.
  • 142 Minuto 67 (Gol de contra por la izquierda): En Suavi Limasollu va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Molli va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Suavi Limasollu va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Lokiz Antxorena del Molli ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Molli van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 65 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Paul Markreiter, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Petrişor Nechiti de Molli va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Zegarki Parczew

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jarosław Osmałek va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Igor Kukuczka aquest no va estar a l'altura.